Bijzondere toepassingen

image425

Bach Original Flower Remedies hebben een natuurlijke oorsprong en kunnen voor mens en dier worden gebruikt bij het zich niet lekker voelen of in een herstelperiode.  

‘Uzelf zijn’ betekent ontspannen zijn, tevreden en natuurlijk. Wanneer we ‘goed in ons vel zitten’, zijn we op ons best. We kunnen alles aan wat we in ons leven tegenkomen.

Maar soms……. ja, soms zijn we niet helemaal onszelf. We voelen ons uit ons soort, alsof iets niet in orde is. En soms hebben we een beetje hulp nodig om op het juiste spoor te komen.

De Bach Original Flower Remedies kunt u gebruiken om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen. U kunt ze gebruiken wanneer u ziek bent, want de meeste dokters zijn het erover eens dat een gezonde emotionele toestand kan bijdragen aan het herstel van de lichamelijke toestand. U kunt ze gebruiken om verder te gaan in uw leven en om uw verborgen krachten en mogelijkheden te vinden. 

Kortom, u kunt ze gebruiken om ‘uzelf te zijn’.

En dit geldt niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kind(eren) en (huis)dieren. In het keuzemenu aan de linkerzijde vindt u uitleg en advies over het gebruik van de Bach Original Flower Remedies bij zwangerschap, bij kinderen en bij dieren

© 2014 John Mensink  Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Drogisterij Mensink  Email: info@natuur-praktijk.nl - Disclaimer - K.v.K.0601103700