Rescue


Bach Rescue

Buiten de 38 enkelvoudige Original Bach Flowers is ook een speciale samenstelling, Rescue®, ontwikkeld: Eerste hulp bij noodgevallen, door iedereen te gebruiken, in iedere situatie te gebruiken. 

Rescue brengt snel herstel wanneer een ingrijpende emotionele gebeurtenis u uit uw evenwicht heeft gebracht. Wat u ook te wachten staat, Rescue kan u door dieptepunten heen helpen. De reden waarom Rescue zoveel succes heeft is eenvoudig te begrijpen: het is een product die door iedereen te gebruiken is en in iedere situatie in het leven die als kritiek, spannend of stressvol wordt ervaren.

Rescue is de originele combinatie van vijf Original Bach Flowers:
Rock Rose / Zonneroosje  - tegen gevoelens van paniek
Cherry Plum / Kerspruim  - om kalm te blijven in momenten van radeloosheid
Clematis / Bosrank  - om helderheid van geest te ondersteunen
Star of Bethlehem / Vogelmelk - tegen schok en schrik
Impatiens / Reuzenbalsemien - tegen ongeduld en irritatie

Rescue kan u helpen in dagelijkse situaties als:examen doen of rijbewijs halen… terugslag van een stormachtige discussie… nervositeit voor de trouwdag… naar de tandarts gaan… het onder tijdsdruk uitvoeren van werkzaamheden… een rouwproces… een sollicitatiegesprek … het woord nemen bij een belangrijke vergadering… het verwerken van ontslag… vliegangst… ontvangen van slecht nieuws… in een file vastzitten.

Rescue is verkrijgbaar in de volgende applicatievormen:
Rescue druppels, Rescue Pearls en Rescue Chewing Gum
Rescue spray
Rescue Pastilles
Rescue Cream en Gel
Rescue Nacht druppels, Rescue Nacht spray en Rescue Nacht Pearls
Rescue Kids

Klik op de naam of kijk in het keuzemenu aan de linkerzijde, hier vindt u een uitgebreide omschrijving van de verschillende Rescue producten.

© 2014 John Mensink  Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Drogisterij Mensink  Email: info@natuur-praktijk.nl - Disclaimer - K.v.K.0601103700